hasznos honlap

Új álláskereső oldal indult - Dolgozni.hu

|

Dolgozni.hu címen új állásportál érhető el, ami új lehetőséget kínál a munkavállalóknak az álláskeresésre, illetve a munkaadóknak és HR szakembereknek az ingyenes toborzásra- derül ki a Dolgozni.hu Munka.orghoz eljuttatott közleményéből.

Sokakban joggal merülhet fel a kérdés, hogy a több tucat álláskereső oldal mellett milyen célból indul egy újabb. A valóban egy meglehetősen telített piacra lépett be, ám nem kíván egy lenni a sok közül és beleolvadni abba. Többet, jobbat kíván nyújtani a konkurenciánál - ígéri közleményében a Dolgozni.hu állásportál.

Újszerű karitatív honlap indult

|

Innovatív koncepciójú karitatív honlap indult, amely háromszereplős modellben igyekszik segíteni a rászorulókon, a segitsunkegymason.org .

A honlap ismertetője szerint a folyamat első résztvevője azok a nehéz helyzetben lévő emberek, akik azzal a céllal adnak föl hirdetést, hogy segítséget, felajánlásokat kérjenek. A második résztvevő aki segítséget nyújt, anyagi felajánlást küld a hirdetőnek. A harmadik résztvevő egy cég vagy vállalkozás, aki szintén egyfajta segítséget nyújt, pontosabban termékéből vagy szolgáltatásából kínál bizonyos százalékú kedvezményt, amelyet a folyamat második résztvevője, a felajánló kap meg egy egyedi kupon formájában "jutalmul" az anyagi felajánlásáért.

Tartalom átvétel

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: