Játék

Milyen középkori foglalkozása lenne?

Egy kis kikapcsolódás angol nyelven: néhány kérdés megválaszolása után a játék megmondja, mi lenne a foglalkozása a középkorban - már persze ha ezt nem objektív társadalmi meghatározottságok döntötték volna el, ami azért valószínű lett volna. Jó szórakozást!

Alkalmasabb vagy Matolcsynál?

|

Ha jobban megnézzük, egy nagyobb multi menedzserasszisztensi pozíciójánál komolyabbak a felvételi követelmények, mint egy miniszteri állásnál. Míg egy vezérigazgató titkárnőjétől szinte biztosan diplomát várnak el, és felsőfokú nyelvvizsgákat, addig miniszternek - mint arra a közelmúltban láthattunk példát - akár diploma nélkül is lehet lenni.

Egy miniszternél még a "B" kategóriás jogosítvány sem elvárás - ami nélkül pedig már ügyintézőnek sem veszik fel az embert -, hiszen a szolgálati autó mellé sofőr is jár. Bár a felvételi követelmények lazák, miniszternek lenni mégsem könnyű. Különösen nehéz a nemzetgazdasági miniszterek élete.

Játékunkban a Munka.org kedvelői (lájkolói) mérethetik meg magukat, vajon alkalmasabbak lennének-e nemzetgazdasági miniszternek, mint a jelenleg hivatalban lévő - előlegezzük meg - kollégájuk. Sok szerencsét kívánunk a játékhoz, amelyben ide kattintva lehet részt venni!

Állásinterjú játék

|

A Jobmonitor szórakoztató és tanulságos állásinterjú szimulációja. Magyar nyelvű. Elérhető itt.

Állásinterjú játék - komolytalanul

|
Sajátos állásinterjúk során kell részt venni. Maffiózó, divatszerkesztő, szuperhős, illetve maga az ördög szolgálatába állhatunk, ha jól teljesítünk az állásinterjún. A nyilak használatával lehet válaszolni. Angol nyelvű játék.

Játék

Mi az érdekes ebben a játékban? Figyelemreméltó adalék a problémamegoldás témájához. Egy matematikus mondta egyszer erre a játékra, hogy jó példa a problémamegoldás egy speciális válfajára, az algoritmusra.

Vállalkozás játék

|