Éles az Elmű új karrierportálja

Új karrierportállal rukkolt elő a mintegy 2800 főt foglalkoztató ELMŰ-ÉMÁSZ csoport.

 

A Havasweb Kft. a közelmúltban fejezte be az ELMŰ Energia Karrier Portáljának fejlesztését. A Karrier Portál elérhetősége: https://www.energiakarrier.hu

Az Energia Karrier Portál lehetőséget biztosít a diplomás pályakezdőknek, tapasztalt szakembereknek, végzés előtt álló diákoknak, középiskolás és érettségizett fiataloknak, hogy gyakorlatot, illetve munkahelyet szerezzenek Magyarország egyik vezető vállalatánál - olvasható a Havasweb Munka.orghoz eljuttatott közleményben.  A munkát, illetve gyakorlatot kereső felhasználók a regisztráció után feltölthetik önéletrajzukat, pályázati adataikat, amit a későbbiekben módosítani is tudnak, megpályázhatnak aktuális pozíciókat, valamint megtekinthetik korábbi beadott pályázataikat.

Az érdeklődő felhasználók folyamatos értesítést is kérhetnek az Energia Karrier Portálra feltöltött friss álláshirdetésekről. A beérkezett jelentkezések - adminisztrátori elbírálás után- státuszáról a rendszer automatikusan tájékoztatást küld.

A Karrier Portál fejlesztése során kiemelt hangsúlyt kapott az adatok biztonságos kezelése, tárolása - írja a Havasweb közleménye.

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: