Nagy Z. másképp

Nagy Z. Róbert újságíró, aki a portál olvasói előtt elsősorban a Foglalkozás másképp rovat szerzőjeként ismert, valójában kiválóan ért a növényekhez is. Új, offline magazinja - a Herbáció - immár kapható az újságárusoknál. A magazin olvasói gyógyírt találhatnak munkában, vagy munkakeresésben megfáradt idegeikre. Ismerje meg a növényeket - és Nagy Z.-t - másik oldalukól!

Megjelent a Herbáció magazin, hogy "a népi praktikák tovább éljenek". A negyedévente megjelenő Herbáció a növények mindennapjainkban betöltött szerepéről szól. Az ismeretterjesztő írások mellett főként olyan cikkek kapnak helyet a kiadványban, amelyek a hétköznapi életben is hasznosíthatók, ezzel a gyakorlatban is alátámasztva a növényvilág sokszínűségének fontosságát.

Különleges ötletek, tippek, praktikák: növényekből-növényekről. A Herbációban rengeteg házilag is könnyedén elkészíthető recept található a következő témakörökben: kozmetika, gasztronómia, tartósítás, gyógytermékek, növényi alapú italok stb.

Célunk, hogy olvasóinkat aktívan bevonjuk a lap készítésébe, és minél több különleges növényi alapú, gyógy-, kozmetikai-, háztartási stb. receptet tegyünk közkinccsé. A régi praktikat pedig attól szeretnénk megmenteni, hogy feledésbe merüljenek. Ezt célozza meg a Civil Rádióval közösen kiírt pályázatunk is. A Herbáció kapható az újságárusoknál.

További részletek: www.herbacio.hu

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: