Álláskeresés főállásban

|

Mai álláskereső tippünk azoknak szól, akik jelenleg munka nélkül vannak. Aki úgy keres állást, hogy nincs munkája , közismert, hogy nincs jó pozícióban, sem a fizetési tárgyaláson, sem általában az álláskeresés  folyamatában. Ne feledjük el azonban azt sem, hogy  a  munkanélküliként való álláskeresésnek is akadnak előnyös oldalai.

Ha munkanélküliként  keresel állást, akkor azzal az előnnyel rendelkezel, hogy teljes munkaidejű, hivatásos  álláskereső vagy.  Ha nem hagyod, hogy ez az állapot ez frusztráljon,  ha emiatt inkább annak érzed szükségét,  hogy hatékonyabban szervezd  meg a napod, akkor jó, ha főállású álláskereső vagy.  

Persze nagyon fontos, hogy tudatosítsd  magadban, hogy az álláskeresés egyfajta munka, nem dologtalanság, munka. A munkák közül is az egyik legnehezebb : értékesítési munka. Méghozzá saját magad értékesítése . Nehéz, bizonyos ágazatokban rendkívüli  kitartást igénylő feladat, ami szükségessé teszi, hogy jól szervezd az idődet,összpontosíts, és minél nagyobb teljesítményt próbálj nyújtani.

Ha mindig emlékezel arra, hogy nem munkanélküli vagy, hanem hivatásos álláskereső, egy értékesítő, akkor, és ha képes vagy összpontosítani a feladatra, és kitartó maradsz, és nem hagyod, hogy a negatív érzések felülkerekedjenek benned, akkor előbb-utóbb ez sikert fog hozni a számodra.

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: