Tanfolyam

5 hasznos tanfolyam

Ok - hasznos.Gimnáziumi érettségivel könnyen bajba kerülhet az álláskereső a munkaerőpiacon, ám a sok pénzen szerzett oklevél sem biztos, hogy segít rajta. Szinte lehetetlen a reklámok özönéből kiválasztani azt a képzést, ami valóban hasznosítható. Ezért bemutatunk 5 valóban hasznos tanfolyamot.

Tanfolyam folyam

Amiből csak az oktatócég profitál

Nem könnyű átlátni, melyik tanfolyam nyújt esélyt az elhelyezkedésre. A képző cég rendszerint azt állítja, hogy amit kínál, azzal jól lehet boldogulni az álláspiacon. De miért is mondana mást, ha ebből él?

Protokoll Görög Ibolyával

Október 4-én Görög Ibolya protokollszakértővel tölthet el egy napot
a KOTK Oktatási Központ Kft. és az Euro-Tréner Consult Kft. közös szervezésében.

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése

A munka.org és a KOTK közös akciójában ezer forint kedvezménnyel, 15500 forintért vehetnek részt a mérlegképes könyvelők a kötelező továbbképzésen, ha a munka.org-on keresztül jelentkeznek .

A könyvviteli szolgáltatást végzőknek (regisztrált mérlegképes könyvelők) a továbbképzési kötelezettséget 2012. április 1- től december 31-ig kell teljesíteni, még a "régi" nem kreditpontos rendszerben. A Nemzetgazdasági Minisztérium által adott kreditpont adótanácsadóknak     -      18 kreditpont.

Az oktatás helyszíne: Budapest, VII. Szövetség u. 74.

-

Tanfolyam indul íróknak

A Magyar Írószövetség Íróiskolája szeptember végén új évfolyamot indít. A jelentkezési szándékot - az Íróiskola honlapjának fejlesztése miatt - egyelőre az Írószövetség titkárságán lehet jelezni, a titkarsag@iroszovetseg.hu címen. Augusztus végén mindenkinek személyre szólóan válaszolnak - írja közleményében az Irószövetség.

 

Nyelvet tanulni - melyiket és hol?

Kezdi lassan érvényét veszíteni az önostorozó közhely, hogy mi, magyarok nem tudunk idegen nyelveket. A turista nagyobb eséllyel kaphat segítséget angolul Budapesten, mint Párizsban, ahol nemzeti büszkeségétől hajtva az a francia sem szólal meg szívesen angolul, aki amúgy tud valamennyire.

Barista, a kávézó lelke

|

A tejhab készítés és öntés művészeként tartják számon a baristákat. A valóságban azonban baristának az eszpresszó technológiát jól ismerő, eszpresszó alapú italokat készítő bárost nevezik.

Spanyol nyelvtanulás

Az utóbbi években egyre többen választják az angol után második idegen nyelvként a spanyolt. A spanyol nyelv vonzereje elterjedtségében, az erősödő magyar-spanyol gazdasági kapcsolatokban, s a hozzá kapcsolódó kultúra erejében, sokszínűségében egyaránt kereshető.

Jelenleg az angol, a kínai és a hindi után spanyolul beszélnek legtöbben a világon, melyet négy kontinensen, több mint húsz országban - Spanyolországban, a Kanári -szigeteken, Dél-Amerika államaiban (Brazíliát kivéve), a Fülöp-szigeteken, egyenlítői Guineában, valamint az Egyesült Államok egyes déli részein -  több, mint 400 millió ember beszéli anyanyelveként.

Jolly Jokerek képzése

JokerNapjainkban az a szakma, amelynek nevében benne van a média szó, szinte bizton állítható, divatos. Ez a helyzet a multimédiával, a multimédia-fejlesztéssel is. Egyre több ilyen szakképzés indul, de mennyire lehet ezzel a munkaerőpiacon érvényesülni?

 

Tartalom átvétel

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: